Training

Enkele medewerkers of een volledig team leren om slimmer en sneller te werken of om de interne efficiëntie te optimaliseren? Dat kan met onze workshops en trainingen!

TRAINING

Verhoog je persoonlijke effectiviteit

In samenwerking met extratijd geven we opleidingen om de persoonlijke effectiviteit te verhogen. Slimmer te werken, niet méér doen, vereenvoudigen, systematiseren,…: er zijn zoveel mogelijkheden om met minder inspanningen meer resultaat te behalen.

Wil je ook meer tijd in uw leven, minder stress ervaren en je doelen bereiken? Boek dan de workshop Master your todolist of vraag info voor een persoonlijk coachingstraject.

Voor wie?

Voor iedereen die extra tijd wil in zijn/haar werk en leven.

No Flow, No Glory

Ben je als ondernemer op zoek naar meer structuur en orde in de administratie? Reageer je soms laat op berichten van klanten of zijn klanten niet helemaal tevreden over uw dienstverlening? Wil je sneller kunnen leveren of de motivatie van medewerkers verhogen? Maar weet je niet hoe u dat moet aanpakken?

Met de workshop No Flow, No Glory krijg je allerlei tips en tricks om zelf de interne werking van het bedrijf te verbeteren en meer tevredenheid en omzet te genereren.

Voor wie?

Voor kleine zelfstandigen en ondernemers die met minder inspanning meer resultaat willen halen uit hun zaak.

Op maat

We geven ook workshops op maat. Heb je een specifieke vraag of behoefte? Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden!

Zin om samen te werken?