Mijn naam is Doenja Goutsmet. Ik hou van rechttoe rechtaan, op alle vlakken. En hoewel ik heel creatief ben, ga ik altijd op zoek naar effectiviteit en efficiëntie. Zowel in mijn werk als in ons gezin met 2 kinderen zoek ik voortdurend naar systemen om het leven zo efficiënt mogelijk in te richten. Organisatie, structuur en efficiënte systemen besparen me een hoop tijd en geld en geven me het gevoel dat ik mijn huishouden, gezin, werk en leven onder controle heb. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die vrijheid kan ervaren. Daarvoor is de juiste benadering cruciaal. Iedereen is anders; het komt erop aan om op zoek te gaan naar wat bij jou past.
Ik heb gemerkt dat er ook bij ondernemers en bedrijven vaak verbeteringen mogelijk zijn op het vlak van interne werking, organisatie en administratie. Door efficiënte systemen te gebruiken, krijgt het bedrijf ruimte om te groeien en stijgt de klantentevredenheid. Ook voor de mensen zelf - zowel de zaakvoerder als de medewerkers - is dat belangrijk: zo blijven ze gemotiveerd, behouden ze de controle over hun taken, verlaagt hun stressniveau en hebben ze meer tijd voor zaken die er echt toe doen.
Het geeft me veel voldoening en levensvreugde dat ik kleine zelfstandigen, handelaars en kmo’s kan helpen zodat zij niet alleen meer omzet maar ook meer tijd genereren. Zo kunnen ze ten volle genieten van de groei van hun zaak én van hun vrije tijd.

Daniel
Gibson.

MY SKILLS

Perfect design & code delivered to you.

Whale was seized and sold, and his Grace the Duke of Wellington received the money. Thinking that viewed in some particular lights, the case might by a bare possibility in some small degree be deemed.
0%
Development
Etiam eu aliquet maga hgung.
0%
UI/UX Design
Etiam eu aliquet maga hgung.

MY SERVICES

I’m Willing to Serve You

Start A New Project?

MY STORY

Education & Work Experiences

 • 2008 - 2010
  FOUNDING HER FIRM (2008)
  Photo
  Being reliable and professional, one of my strong sides is the ability to deliver my work when my clients need it.
 • 2010 - 2011
  WIDEN THE WORKING SCOPE (2010)
  Photo
  Driven by my devotion to make the world better by making exciting. beautiful and meaningful things.
 • 2011 - 2015
  FIRST BIG COMMISIONS (2011)
  Photo
  I have developed my ability to respond to the client's needs with creative, original and eye catching work.
 • 2015 - Now
  RECEIVING AD100 AWARD (2015)
  Photo
  I'm art director with 10+ years of experience, focused on branding, print design and typography.

From Instagram

#kimfolk

Instagram did not return a 200.